יש רגעים בהם אנחנו יכולים לעצור לרגע, לטפוח לעצמנו על השכם ולהגיד "זהו זה, עשינו את זה". כזה רגע בדיוק נרשם ביולי 2020, כאשר כל המי ומו נפתחה לקהל הרחב, בשעה טובה ומוצלחת.
מן הסתם, הרגע הזה לא קרה באופן פתאומי – קדמו לו חודשים על גבי חודשים של הכנה. מהרגע בו רוני גז והאחים חדד החלו לפתח את הרעיון של פתיחת מעדנייה ומקום לממכר בשרים, דגים ועופות, ועד הסרת הלוט ופתיחת המקום לקהל, עברו חודשים רבים בהם מיטב אנשי המקצוע נכנסו לתמונה. החל מהספקים, דרך העובדים השונים, כמו השפים, הקופאים וכמובן הקצבים, ועד האדריכלים והשיפוצניקים, כולם נבחרו בקפידה, על מנת להקים את המקום המקצועי ביותר, האסתטי ביותר והמזמין ביותר, כזה שאפשר למצוא בו את מיטב המטעמים.
כשהגיע היום המיוחל, הקורונה ממש לא עצרה אותנו, וגם לא את תושבי אשקלון והסביבה שעלו על מסיכות, הקפידו על ריחוק חברתי ובאו להצטייד במיטב המנות הביתיות, הבשרים הטריים, הדגים, ועוד ועוד.
אז איך זה נראה מבפנים? כך בדיוק:
כל הזכויות שמורות © – כל המי ומו